keresés a weboldalon

Főszerepben a jótékonyság (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Főszerepben a jótékonyság (Videó)

2019 augusztus 09 - péntek
Több, mint 60 főzőcsapat részvételével startol vasárnap délelőtt 10 órakor az idei jótékonysági rendezvény az AquaCityben. Ezen a napon valamennyi zalaegerszegi lakos egységesen 1000 forintért válthat jegyet. A vidéki fürdőzők szintén kedvezményes áron juthatnak be a strandra.

Zajlanak a hétvégi program előkészületei. A sátrak még üresen állnak, ám vasárnap benépesül a terület. A város hagyományos karitatív akciójával ebben az évben is több szervezetet támogat. A részletekről Balaicz Zoltán polgármester tájékoztatott.

A bevétel a cégek előzetes felajánlásából, a főzőcsapatok által gyűjtött pénzből és a kedvezményes belépőjegyekből tevődik össze. A szervezők több ezer látogatóra számítanak – mondta Horváth Éva, az Egerszegi Sport- és Turizmus Kft. értékesítési vezetője, majd hozzátette:

Az eseményt színpadi, szórakoztató és játékos foglalkozások színesítik. A program sikeréhez az időjárás is hozzájárulhat. Az előrejelzések szerint – a legmelegebb órákban – a 30 fokot is meghaladhatja a hőmérő higanyszála.

 

V.D./T.S.

Tartalom megosztása: