keresés a weboldalon

Együttműködés Egervár önkormányzatával (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Együttműködés Egervár önkormányzatával (Videó)

2016 április 07 - csütörtök
Meghosszabbította együttműködését Zalaegerszeg és Egervár önkormányzata. A megállapodásnak köszönhetően a megyeszékhely lakói idén is kedvezménnyel vehetnek részt az Egervári Várkastély szabadtéri színházi programjain és ingyen látogathatják az intézmény kiállításait.

2014-ben kötött megállapodást először Zalaegerszeg és Egervár polgármestere. Akkor 2,5 millió forinttal támogatta a zalai megyeszékhely önkormányzata a települést. Most felülvizsgálták a kapcsolat eredményességét, majd Balaicz Zoltán és Gyerkó Gábor úgy döntöttek, hogy idén is együttműködnek.

Tavaly a kedvezménynek köszönhetően közel 1000 zalaegerszegi vett részt az Egervári Várkastély színházi előadásain. Az idei támogatástól is hasonló eredményekre számítanak a város vezetők. A korábbiakhoz hasonlóan ezúttal is az Egerszeg kártyával rendelkezők élhetnek a lehetőséggel.

Az Egervári Várkastély ezen a nyáron is a Turay Ida Színház társulatának előadásai kínálja a közönségnek. A régi darabok, így a Mágnás Miska, a Csak azért is szerelem, vagy a Cigányprímás mellett új előadások is várják a látogatókat.

DZsu/P.B.

Tartalom megosztása: