keresés a weboldalon

Új mobilalkalmazás segíti a fürdőzőket (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Új mobilalkalmazás segíti a fürdőzőket (Videó)

2015 május 20 - szerda
Gyorsabban tájékozódhatnak az aktualitásokról az érdeklődők ezután az AquaCity új mobilalkalmazásának köszönhetően. Jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Balaicz Zoltán polgármester és Bánhegyi Péter az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezető igazgatója. Ezt a programot az IOS és az Android rendszerű mobiltelefonokra ingyenesen lehet letölteni.

Az üzemeltető cég vezetője, Bánhegyi Péter itt éppen az alkalmazás legfőbb menüpontjait és azok előnyeit mutatja be. Létrehozásának célja, hogy versenyképes, felhasználóbarát és rengeteg hasznos funkcióval ellátott felületet biztosítson a felhasználók számára.

Emellett az élménypark honlapja és közösségi oldala továbbra is elérhető. Ez a lehetőség azonban tovább bővíti a kommunikációs eszközöket.

Balaicz Zoltán polgármester szerint ez az alkalmazás országos szinten versenyképesnek tekinthető.

Az alkalmazás lehetőséget ad arra, hogy a fürdő aktuális jegyárairól, szolgáltatásairól, elérhetőségéről és nyitva tartási idejéről is tájékozódhassanak a leendő vendégek. A távolabbról érkezőket térkép segíti a célba éréshez. Emellett a felhasználók számos fontos információt tudhatnak meg az AquaCity Nyári Napközis Táboráról, melyre így a jelentkezés is egyszerűbbé válik.

V.D./I.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: