keresés a weboldalon

Továbbra is a Zalaszám támogatja a zalaegerszegi atlétikát (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Továbbra is a Zalaszám támogatja a zalaegerszegi atlétikát (Videó)

2015 január 13 - kedd
Ismét aláírta szponzori szerződését a Zalaszám Informatika Kft. a Zalaegerszegi Atlétikai Clubbal. A 37 éves vállalat már 11 éve működik együtt a sportegyesülettel. Szakály István, a Zalaszám ZAC ügyvezető igazgatója a sajtótájékoztatón elmondta: februárban, a fedett pályás országos bajnokságokról a sportolók remélhetőleg szép sikerekkel térnek haza.

Két régi érték talált egymásra évekkel ezelőtt – utalt Balaicz Zoltán polgármester a gazdasági és sporttevékenység együttműködésére. Mint kiemelte, az önkormányzat idén is támogatja az atlétikai klubot.

2015-ben kormányzati forrásból a városi sportcentrum eddig hat sávos rekortán pályája további két sávval bővül. Az önkormányzat 7 millió forintos támogatásából pedig az atlétikai pálya további fejlesztését fedezik – hangsúlyozta Szakály István, a Zalaszám ZAC ügyvezető igazgatója, majd hozzátette:

A sajtótájékoztatón dr. Szász Péter, a Zalaszám Informatika Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: a Zalaszám és a Zalaegerszegi Atlétikai Club között rendkívül jó kapcsolat alakult ki az évek során.

A Zalaszám ZAC 2015-ben nevelési irányelveiben három fő feladatra koncentrál. A vezetőség szeretné elérni, hogy a klub tagjai kudarc esetén ne külső tényezőt, vagy egy másik személyt okoljanak. A győzelmek után az erkölcsi elismerés, a pozitív sikerélmény a jutalom. A kiemelkedő év végi eredményt azonban anyagilag is elismeri az egyesület, de nem készpénzben, hanem a további sikeres felkészülés érdekében. Mint elhangzott: a klub sikerének titka, hogy mindenki a saját feladatára koncentrál. Szakály István ügyvezető reméli, hogy ez a jövőben is így marad.

V.D./I.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: