keresés a weboldalon

800 milliós kormányzati támogatás Zalaegerszegnek (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

800 milliós kormányzati támogatás Zalaegerszegnek (Videó)

2014 december 30 - kedd
800 millió forintos kiegészítő támogatást kapott Zalaegerszeg városa erre az esztendőre, ami lehetővé teszi, hogy megfelelő mérleggel zárja az évet az önkormányzat. A forrás érkezését Vigh László országgyűlési képviselő jelentette be a polgármesterrel közösen tartott tájékoztatóján. Balaicz Zoltán köszönetet mondott a képviselőnek, hiszen mint fogalmazott, Vigh Lászlónak nagyon nagy szerepe van abban, hogy a város ismét központi forráshoz jutott.

2012-ben szintén 800 millió, tavaly pedig 1,3 milliárd forintot kapott a város. – mondta Vigh László. A képviselő úgy fogalmazott, hogy ez a lehetőség az ország jó teljesítményének köszönhető. A gazdaság fejlődik, a munkanélküliség csökken. Ma 4,2 millió ember dolgozik Magyarországon. A kormányzat célja a teljes foglalkoztatás, vagyis, hogy aki dolgozni szeretne, annak legyen is erre lehetősége. –mondta a képviselő, aki hozzátette:

„A város számára óriási segítség az idei év működésére érkező 800 millió forint.”Ezt már Balaicz Zoltán mondta.

„A város vezetésének az a legfontosabb feladata, hogy Zalaegerszeg gazdasági helyzete hosszú távon is kiegyensúlyozott legyen.” – mondta a polgármester.

N. Zs./N. G.

Tartalom megosztása: