keresés a weboldalon

Belvárosi fociélmény kézműves sörökkel (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Belvárosi fociélmény kézműves sörökkel (Videó)

2014 július 14 - hétfő
A közös szurkolás élményét nyújtotta ismét hétvégén a VB Vitamin Napok Zalaegerszegen. A vendégek együtt izgulhatták végig a világbajnokság döntőjét a város szívében. Ezzel zárult a sörös-focis programsorozat.

A zsinagóga melletti parkolóban nem csak az óriási kivetítő csábította a szurkolókat, hanem a különböző gasztronómiai különlegességek is. Így például a több mint 20 féle, zömében magyar kézműves sör. A döntőt mindenki felfokozott izgalommal várta.

Gyutai Csaba polgármester német győzelmet várt.

Velkey Péter, a Humánigazgatási Osztály vezetője elárulta, a döntőn a németeknek szurkolt, ám az argentin focit jobban szereti.

Balaicz Zoltán alpolgármester gyermekkora óta mindig az olaszoknak szurkol, így neki csalódás volt ez a VB.

Voltak, akik baráti társasággal, mások pedig családjukkal szurkoltak a csapatoknak.

Az érdeklődés nem csak a döntő napján volt nagy, hanem az elmúlt több, mint két hétben is.

Ferencz András, a Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft. produkciós vezetője szerint különleges színfoltja volt a városnak a VB Vitamin Napoknak helyet adó parkoló.

Mario Götze találatával Németország negyedszer lett világbajnok, és az első európai csapat, amely az amerikai kontinensen tudott vb-t nyerni. Így akik a németeknek szurkoltak, együtt örülhettek, és koccinthattak a sikerükre, a VB Vitamin Napok utolsó napján.

N.D./N.G.

Tartalom megosztása: