keresés a weboldalon

Csarnok Kupa – a legenda folytatódik (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Csarnok Kupa – a legenda folytatódik (Videó)

2013 november 06 - szerda
Felnőttek és öregfiúk, profik és amatőrök is jelentkezhetnek a Csarnok Kupára. A legenda ugyanis folytatódik. Idén 56 csapat jelentkezését várják a szervezők.

1981-ben rendezték meg először a Csarnok Kupát, a hagyomány 2006-ban megszakadt. A város azonban úgy döntött ismét életre kelti a legendás versenyt. A februári kupa után decemberben ismét lehetőségük lesz az amatőr és profi focistáknak, hogy megmutassák tehetségüket. Gyutai Csaba polgármester elmondta, a februári siker után folytatni szeretnék a legendát.


Öregfiúk valamint felnőtt kategóriában összesen 56 csapat jelentkezését várják a szervezők – tudtuk meg Bandics Ákos tornaigazgatótól.

A korábbi évhez hasonlóan izgalmas mérkőzésekére számíthatnak a versenyzők. A játékvezetésben a Magyar Labdarúgó Szövetség is részt vesz. Kugler László az Egerszegi Sport-és Turizmus Kft. ügyvezetője azt ígéri senki sem fog kipihenten hazatérni a tornáról.


Öregfiú kategóriában december 21-én, míg felnőtt kategóriában december 27-29-ig rendezik a mérkőzéseket. A vándorserleget a tavalyi győztes ZTE öregfiúk és a Csesztreg csapata adja majd tovább a Csarnok Kupa legjobbjainak.

DZsu/P.B.

Tartalom megosztása: