keresés a weboldalon

Vasárnap rendezik a jótékonysági főzőnapot (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Vasárnap rendezik a jótékonysági főzőnapot (Videó)

2013 augusztus 08 - csütörtök
Változik az időpontja a jótékonysági főzőversenynek az AquaCityben. Eredetileg augusztus 10-én szombaton tartották volna a hagyományos programot, ám a várható időjárás miatt a szervezők úgy döntöttek, augusztus 11-én, vasárnap rendezik. A részletekről ma számoltak be az újságíróknak.

Palacsinta, hot-dog és gyümölcstál – ez csak néhány azok közül a finomságok közül, ami tavaly várta az érdeklődőket a jótékonysági főzőversenyen. Akkor közel 20, idén pedig 29 csapat jelentkezett az eseményre.
Gyutai Csaba polgármester azt mondta: 12 éve rendezik a jótékonysági főzőversenyt. Gyűjtöttek már – többek között – a Szent Család Óvodának, a fogyatékkal élőknek, de gördeszkapályát és a kerékpártárolókat is kialakítottak az összegyűlt pénzből. Ezúttal a város szépítése a cél.

Vasárnap a látogatók kedvezményesen 1000 forintért vehetik igénybe a Vízicsúszda és Élménypark szolgáltatását, ezzel is segítve az idei célt. A házigazdák egy igazi különlegeséggel várják majd az érdeklődőket- árulta el Kugler László, az Egerszeg Sport- és Turizmus Kft. ügyvezetője.


Emellett a legkülönbözőbb ételekkel mint például: marhapörkölt, göcseji tündérleves, sült pisztráng, fagyi és gyümölcskehely várják a látogatókat. A jó hangulatról a főzőcsapatokon kívül színpadi produkciók gondoskodnak majd vasárnap. 
S.Z./B.P.
Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: