keresés a weboldalon

ZALA SZÉPE 2012. (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

ZALA SZÉPE 2012. (Videó)

2012 augusztus 27 - hétfő
Hatalmas érdeklődés kísérte a 18. Zala Szépe választást. Több mint 5000-en látogattak ki pénteken a zalaegerszegi AquaCitybe, hogy részesei lehessenek a zalai napilap hosszú kihagyás után ismét életre hívott rendezvényének. A tíz szépség közül végül harmadik helyre Balogh Edinát, második helyre Pető Kittit sorolta a zsűri, míg a korona Mihálylovics Heléna fejére került.

Különleges helyszínre, a zalaegerszegi AquaCitybe várták a szépség kedvelőit pénteken. Hat éves kihagyást követően rendezte meg ismét a Zala Szépe választást a megyei napilap.

A műsort több mint 5000-en kísérték figyelemmel a vízben és a vízparton. Tompa Gábor, a Kvártélyház ügyvezetője 18. éve aktív szervezője a szépségkirálynő-választásoknak.

A 18. Zala Szépe választásra 59-en jelentkeztek. Az előválogatáson 34-en mérették meg szépségüket, közülük választotta ki a zsűri a tíz döntős lányt. Ők vonultak fel először fürdőruhában, majd estélyiben az AquaCity színpadán. Mindeközben a zsűri keményen dolgozott. Korántsem egyszerű helyzetben osztották a pontokat. A zsűrit Gyutai Csaba, Zalaegerszeg polgármestere vezette.

Az eredményhirdetés idejére tetőfokára hágott a hangulat az AquaCityben. A közönségdíjat, valamint a harmadik helyet a zalaegerszegi Balogh Edina kapta.

Ruszka Dalma, a 2006. év Zala Szépe helyezte fel a szalagot a második helyezettnek, vagyis az első udvarhölgynek is, az ugyancsak zalaegerszegi Pető Kittinek.

A 2012. év Zala Szépe pedig Mihálylovics Heléna lett.

A 18 éves Heléna ősztől az Eötvös Lóránd Tudományegyetem ukrán szakán tanul tovább, de mint mondta, a szépségipartól sem kíván eltávolodni.

F.M./M.A.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: