keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

EB Vitamin Napok Labdarúgó Torna (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

EB Vitamin Napok Labdarúgó Torna (Videó)

2012 június 25 - hétfő
A labdarúgó Európa-bajnokság és az EB Vitamin Napok keretében kispályás labdarúgó tornát rendeztek a Belvárosi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Petőfi Sándor tagiskolájának műfüves pályáján.

A szervezők eredetileg három egymást követő vasárnapra tervezték a tornát, illetve azt szerették volna, ha az EB-hez hasonlóan ezen a kupán is 16 csapat indul el. Emellett pedig hagyományt kívánnak teremteni ennek a rendezvénynek. Végül egyéb külső problémák miatt 10 együttessel, és egyetlen napon zajlott le az esemény.

Kósa Marcell főszervező, így is sikeresnek ítélte a rendezvényt.

A mérkőzések 2×14 percig tartottak, és a rekkenő hőség ellenére is keményen odatették magukat a játékosok. A 10 benevezett csapatból voltak olyanok (Kemendollár, Dobronhegy), akik „nagy pályán” a Zala Megyei Bajnokságban szerepelnek. Azonban az együttesek többsége baráti, vagy munkahelyi társaságokból (Z-Service, Zrínyi Miklós Gimnázium) verbuválódott. Az egyik ilyen gárdában lépett pályára Rigó Csaba, a Zala Megyei Kormányhivatal Kormánymegbízottja is.

Rigó Csaba együttese, a Z-Service végül nem jutott tovább a csoportjából. Az I. EB Vitamin kupát a Kistücsök csapata nyerte. A második helyen a Kemendollár, míg a harmadikon a Másnaposok gárdája végzett.

GyM/N.G.

Tartalom megosztása: