keresés a weboldalon

Smart sport a gyermekekért (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Smart sport a gyermekekért (Videó)

2012 június 06 - szerda
Az Olimpiai Mozgalom kiemelt támogatója, a Samsung Elektronics bejelentette, hogy „Smart sport a gyermekekért” elnevezéssel kampányt indít a helyi gyermeksport támogatása érdekében. A 2012. június 1. és augusztus 12. között zajló programban a vállalat országszerte 100 millió forint összértékű, saját gyártású terméket adományoz a magyarországi gyermeksport szervezetek számára. A részletekről ma tartottak sajtótájékoztatót.

Amint az a sajtótájékoztatón elhangzott a Smart Sport a gyermekekért program nem csak az adakozásról szól. A kampány célja, hogy a felnőtt lakosság is példát mutasson a gyermekeknek, és szabadidős tevékenységük révén népszerűsítsék a sportot.

A 100 milliós hazai keretből – csakúgy mint a többi megyeszékhelyre – Zalaegerszegre is 5 millió forint értékű termékadomány jut, melynek szétosztásával kapcsolatban – Gyutai Csaba polgármester tájékoztatása szerint – már körvonalazódnak az elképzelések.

Noha a Samsung Zrt. elsősorban profitorientált cég, Fejérvári Gábor, a Samsung Electronics Magyar Zrt. légkondícionáló üzletágvezetője arra a kérdésünkre, hogy miért vállalták fel ezt a nagy összegű adakozást, a következőket válaszolta:

Fejérvári Gábor felhívta a figyelmet arra, hogy cége a Smart Sport jegyében megváltoztatta a 2006-ban indult sportoldalának elérhetőségét. Így ez a portál már a smartsport.hu címen érhető el, ahol a kezdeményezéssel kapcsolatban valamennyi információ letölthető.

V.N./N.G.

Fotó: Seres Péter

Nézze meg a képgalériát!

Tartalom megosztása: