keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Évet értékelt a Városgazdálkodási Kft. (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Évet értékelt a Városgazdálkodási Kft. (Videó)

2012 január 12 - csütörtök
Rendezett, élhető és virágos város volt 2011-ben is Zalaegerszeg, amelyet sok európai nagyváros megirigyelhetne – mondta Horváth István a Városgazdálkodási Kft. ügyvezetője. Noha november óta tölti be ezt a posztot, érdeklődésünkre elmondta minden tekintetben sikeres évet tudhat maga mögött a vállalat.

A parkfenntartás területén látta a legnagyobb sikereket tavaly – Horváth István a Városgazdálkodási Kft. tevékenységei közül. Egyre népszerűbb a Virágos Egerszeg elnevezésű programjuk, amely a környezettudatosságra ösztönzi a lakókat – tette hozzá az ügyvezető. Tavaly 52-en nevezetek és 22 pályamunkát díjaztak is.

Jelentős változásként fogalmazta meg a cég életében azt, hogy az elmúlt időszakban a Parkológazda Kft. beolvadt a vállalatba és külön ágazatként működik tovább. A kegyeletei ágazat területéről kiemelte, tavaly átadták és felszentelték a Mindenki keresztjét az Új temetőben. A jövőről szólva azt mondta: szeretnék kiterjeszteni tevékenységüket a városon kívülre is. Elsősorban a zöldfelület kezelést illetve a köztisztasági tevékenységet.

S.Z./T.S.

Tartalom megosztása: