keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Rendkívüli közgyűlés (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Rendkívüli közgyűlés (Videó)

2011 augusztus 25 - csütörtök
Rendkívüli ülést tartott csütörtökön Zalaegerszeg képviselőtestülete. Mindössze két napirendi pontról tárgyaltak: egy ügyvezetői pályázati kiírásról és a város egyik fúzióval létrejött új cégének vagyoni helyzetéről.

Még félórát sem tartott a rendkívüli közgyűlés – amelyen először egy pályázat kiírásáról döntöttek: új ügyvezetőt keresnek ugyanis a Városgazdálkodási Kft. élére. A korábbi ügyvezető, Nagy András ugyanis lemondott tisztségéről, mivel a Zalavíz Zrt. vezérigazgatója lett; erről csupán azért határoztak soron kívüli ülésen, mert a második napirendi pontban szereplő téma „határidős” volt – így felgyorsíthatták a döntéshozatalt.

Egy korábbi döntés értelmében összevonták a Strand Kft.-t, valamint az Egerszegi Sportcsarnok és Stadion Kft-t, létrehozva az Egerszegi Sport és Turizmus Kft.-t. A közgyűlésnek meg kellett ismernie és el kellett fogadnia a cégek részletes nyitó és záró vagyonmérlegét- tudtuk meg Gyutai Csaba polgármestertől.

A nyári ülésezési szünet szeptember 15-én fejeződik be a városatyák számára – akkor lesz az első „rendes” közgyűlés. A tervezett napirendi témák között szerepel többek között a költségvetés III. negyedévi módosítása, pályázatok benyújtásának vitája és a Zalaegerszeg és környéke kistérségi társulás tevékenységének értékelése.

yr/T.S.

Tartalom megosztása: