keresés a weboldalon

V. Olai Fesztivál (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

V. Olai Fesztivál (Videó)

2011 július 11 - hétfő
Koncertek, póni lovaglás, ügyességi játékok, ízletes magyaros ételek, mindez az V. Olai Fesztiválon. A városrészben hagyományosnak mondható rendezvényen, még a hétvégi hőség sem szegte kedvét a fesztiválozóknak.

Modern táncok és hagyományőrző népdalkörök szórakoztatták az V. Olai Fesztivál résztvevőit. A gyerekeket pedig légvár, póni lovaglás és ügyességi feladatok várták. Nemcsak a fiatalok, hanem a Kertvárosi Nyugdíjas Klub tagjai is jól érezték magukat, akik palacsintával kínálták a fesztiválozókat.

– Minden évben kijövünk, prószát sütünk, babgulyást most, pedig palacsintával várunk szertettel mindenkit. Van lekváros, kakaós diós -mondta Szatmári Bálintné a klub elnöke.

A Rendért Zalai Közbiztonsági Egyesültet csapata pedig 40 liternyi gulyással járult hozzá a rendezvényhez. Az egyesületnek szívügye a városrész, hiszen a hétköznapokban rendszeresen járőröznek az itt élők közbiztonságáért. A szombat azonban a szórakozásé és közösségépítésé volt.

Balaicz Zoltán alpolgármester, a térség önkormányzati képviselője elmondta 2007 óta azért rendezik meg az Olai Fesztivált, hogy az ott élők a hétköznapok terheit letéve, közösen ünnepeljenek és megismerjék egymást.

A forróság ellenére a hangulat kiváló volt. A már hagyományosnak számító rendezvény pedig jövőre is várja a fesztiválozókat.

DZsu/N.G

Fotó: Seres Péter

Nézze meg a képgalériát!

Tartalom megosztása: