keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Négy aranyérem került Egerszegre

Zalaegerszeg címer
Hírek

Négy aranyérem került Egerszegre

2010 május 27 - csütörtök
Budapest adott otthont a női tekézők országos egyéni és páros bajnokságának. A fináléba három ZTE ZÁÉV-es játékos került be, közülük ketten nagyszerűen teljesítettek. Az első napon az Airizer Emese-Nemes Irén duó párosban (618+557 fa) aranyérmet szerzett. Ezzel megvédték tavalyi bajnoki címüket. Molnár Anikó ugyanakkor nem jutott be a másnapi 12-es döntőbe,ahol az összetett és egyéni bajnoki címért versenyeztek. Airizer Emese itt is folytatta remeklését, előző napi teljesítményét kis híján megismételve (612 fa) nyert. A ZTE ZÁÉV játékosa mindkét aranyérmet begyűjtötte.

A férfiak Oroszlányban versenyeztek az érmekért. A ZTK FMVas három játékosa került a fináléba, ahol az első nap szintén a párosok versenyét rendezték meg. Itt a Farkas Sándor (637 fa)- Kiss Tamás (679 fa) duó szintén bajnoki címet szerzett.

A Németh Csongor – Claudiu Boanta kettős 17 fával maradt le a bronzérmes helyről. Másnap az egyéni összetett versenyben is jutott érem az egerszegieknek. Kiss Tamás (649 ill., 1328 fa) két ezüstérmet szerzett. Két bronzmedállal térhetett haza Nemes Attila (647 ill.,1270 fa).

Az egerszegi játékosok a csapatsiker után egyéniben is kitettek magukért az országos bajnokságon.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: