keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Az első győzelem

Zalaegerszeg címer
Hírek

Az első győzelem

2009 szeptember 27 - vasárnap
Kaposvölgye – ZTE II. 1-2 (0-2) NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Nagyberki, 300 néző. Jv.: Arany. Gólszerzők: Ukwuoma (52. p.), illetve Dóczi (8. p.), Petneházi (28. p.)

ZTE II.: Pogacsics – Turcsik (Péter 63. p.), Bozsoki, Kovács G., Panikvar ( Kámán 87. p.) – Sluka, Horváth A., Dóczi, Petneházi – Wittman (Hock 85. p.), Hadar. Vezetőedző: Bán István.

A nagy lendülettel kezdő vendégek gyorsan megszerezték a vezetést és 20 perc elteltével tovább növelték előnyüket. Az első félidőben egyértelműen a ZTE akarata érvényesült, a hazaiak semmi veszélyt nem jelentettek Pogacsics kapujára. Szünet után a Somogy megyeiek gyorsan szépítettek, ekkor már többet veszélyeztették a ZTE kapuját, de az egerszegiek jól védekeztek. Teljesen megérdemelten szerezték meg első győzelmüket a bajnokságban.

Vélemények:

Bán István, a ZTE vezetőedzője: – Az első félidőben megnyert mérkőzést a másodikban izgalmassá tettünk, de így is biztos győzelmet arattunk.

Dóczi Krisztián, a ZTE játékosa: – Küzdelmes mérkőzésen megérdemelten szereztük meg első győzelmünket. Gratulálok csapattársaimnak a lelkes játékukhoz.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: