keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

A végén bedaráltak minket

Zalaegerszeg címer
Hírek

A végén bedaráltak minket

2009 augusztus 02 - vasárnap
FTC – ZTE 4-1 (2-1)
NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Budapest, Albert Flórián Stadion, 12000 néző. Játékvezető: Solymosi. Asszisztensek: Lémon, Ring. Gólszerzők: Fitos (16.), Dragóner (34.), Pölöskey (77, 86.), ill. Máté (45.). Sárga lap: Dragóner (12.), Máté (20.), Ahmed (23.), Fitos (36.), Panikvar (66.). Piros lap: Sluka (87.).

FTC: Holczer – Lowton, Dragóner, Balog Z., Kulcsár – Fitos (Joaquin 84.), Ahmed, Ashmore, Wedgbury – Shaw (Pölöskey 40.), Ferenczi. Vezetőedző: Bobby Davison.

ZTE: Pogacsics – Kocsárdi (Schultz 63.), Bogunovics, Todorovics, Panikvar – Sluká, Máté P., Kamber, Kovács G. (Illés 73.) – Rudnevs, Balázs Zs. (Magasföldi 56.).Vezetőedző: Csank János

Ami örömteli: végre nemcsak a Zete-Hali meccseken van igazi focihangulat. Ami ezután következett, az inkább csak a Fradi-drukkereknek volt örömteli. Csapatunk úgy nézett ki az első félidőben, mint egy megszeppent kisfiú a szigorú tanár bácsi előtt. A Fradi nagy elánnal kezdett, már a kapunk előtt letámadta játékosainkat, agresszív játékmodorával nem tudtunk mit kezdeni.

Bár a gólok elkerülhetőek voltak, Pogacsics Krisztiánnal az élen védelmünk ebben az időszakban enyhén fogalmazva, nem állt feladata magaslatán. Szünet után kiegyenlítettebb lett a játék, sőt a ZTE-nek voltak inkább helyzetei. Levegőben lógott az egyenlítés, ehelyett két kontrából kaptunk két gólt. Nem lesz könnyű felrázni a csapatot a Győr elleni meccsre.

Vélemények

Csank János, a ZTE vezetőedzője: – Az első félidőben több játékosom megilletődötten játszott. Szünet után sokat tettünk az egyenlítésért, sajnos nem sikerült. Több labdarúgóm erőnléti gondokkal küzdött. A végén pedig a Fradi bedarált minket.

Dézsi Attila, a ZTE FC ügyvezetője: – Jobb volt a Ferencváros, de nem ennyivel.

Kocsárdi Gergely, a ZTE védője: – Az első félidőben elkerülhető gólokat kaptunk, de szerencsére sikerült szépítenünk. Szünet után küzdöttünk az egyenlítését, de a Fradi két kontrából bebiztosította győzelmét.

Vlaszák Géza, a ZTE cserekapusa: – A különbség túlzott a két csapat között. Ha Sluka 2-1-nél berúgja nagy helyzetét, akár nyerhettünk is volna. Persze ez csak feltételezés.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: