keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Szurkolói ankét a ZTE-nél

Zalaegerszeg címer
Hírek

Szurkolói ankét a ZTE-nél

2009 július 30 - csütörtök
A tikkasztó melegben mintegy 50-60 szurkoló jött el az Arany Bárány szálloda kistermébe, hogy meghallgassa a ZTE FC vezetőinek, szakmai stábjának terveit a nemrég megkezdődött bajnoki idényről.

A megjelenteket Tóth Krisztián, a ZTE marketingvezetője köszöntötte. Elsőként mindjárt a ZTE-t érintő friss hírről beszélt. Az MLSZ fegyelmi bizottsága a Paks elleni mérkőzésen történt rendbontás miatt 200 ezer forintra és augusztus 31-ig felfüggesztett zárt kapus büntetésre sújtotta a ZTE-t. Ezután ismertette a rendeletet: „Tilos bár mely nép, népcsoport gyalázása… „az MLSZ és az UEFA szabályzata szerint.

Nyomatékosította, ha az augusztusi két hazai találkozón bármily rendbontás történik, zárt kapus mérkőzés vár a ZTE-re. Kellemesebb témáról szólva, megemlítette, hogy jövőre 90 éves lesz a ZTE, az eseményről méltóképpen szeretnének megemlékezni. Csank János vezetőedző humoros hozzászólásában, előbb röviden érintette a tavalyi évet, amelyben jól szerepelt a csapat. A mester elmondta, hogy a nagy mozgás ellenére erős keretet sikerült összehozni.

A ZTE kerete a felkészülés közben alakult ki, így a játékosok nincsenek egyforma edzettségi szinten. Örül annak, hogy minden csapatrészben versenyhelyzet alakult ki. Csank szerint az új fiúk erősítést jelentenek a ZTE-nek. Annak ellenére, hogy sok külföldi játékos szerepel a keretben, nincs feszültség a csapaton belül, az öltözői hangulat jó. A ZTE idén is a 4-4-2-es alapsémában játszik, de ezen belül lehetnek kisebb szerkezeti mozgások.

Szurkolói kérdésre Nagy Ferenc elnök elmondta, hogy Szamosi Tamással korrektül jártak el, békében váltak el egymástól. A játékos pályafutása befejezése után akár dolgozhat is a ZTE-nél. Türelmet, aktivitást, együtt- működést kért a szurkolóktól. Kocsárdi Gergely csapatkapitány szerint sokan jöttek, sokan mentek, de szeretnének jól szerepelni. A csapatkapitány is kérte, hogy a szurkolók támogassák a csapatot a nehéz pillanatokban.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: