keresés a weboldalon

Egerszegi kosaras hírek

Zalaegerszeg címer
Hírek

Egerszegi kosaras hírek

2009 július 28 - kedd
Ma délelőtt az egerszegi városházán a ZTE női és férfi kosárlabdacsapatait müködtető gazdasági társaságok vezetői együttműködési megállapodást írtak alá. Ebben kötelezettséget vállaltak, hogy a szurkolók jobb kiszolgálása, valamint sport és üzleti tevékenységeik hatékonyabbá tétele érdekében a működésüket a jövőben összehangolják.

Különösen az alábbi területeken működnek együtt: kettős mérkőzések rendezése, a mérkőzésekre ingyenes kiadványok megjelentetése, a sportruházat egységesítése, közös megjelenés szponzori rendezvényeken, közös közönségtalálkozók és sajtótájékoztatók szervezése, közös bemutatóedzések tartása az iskolákban, a karitatív tevékenység összehangolása. A megállapodást a nők részéről Tóth László, a férfiak részéről Szilágyi László ügyvezető látta el kézjegyével.

Ezt követően kérdésekre válaszolva Tóth László elmondta, hogy a már ismert távozók – Horváth Zsófia, Varga Zsófia és Pungor Krisztina – mellett Takács Dianára sem számíthatnak, aki egyelőre abbahagyta a játékot. A csapathoz jött Szász Emese a BEAC-Újbudából, Fekete Csilla a Kanizsai Vadmacskáktól és a korábban a Diósgyőrben játszó Bukovszki Mónika. Egy külföldi center szerződtetését tervezik még.

Majd hozzátette, hogy a Zala Volán Rt. szponzorként megmarad, névadóként viszont nem, így ameddig új névadót nem találnak, a csapat ZTE Női Kosárlabda Klub néven szerepel. A felkészülést augusztus elején egy erősebb alapozással kezdik.

Szilágyi László arról számolt be, hogy miután sem Hinnant, sem Watson nem adott konkrét választ, két játékossal tárgyalnak komolyabban. Folytatódik a névadó Zalakerámiával is az egyeztetés – két másik komolyabb szponzor mellett -, konkrét megállapodás a folytatásról még nincs.

(Zala-Lap)

Tartalom megosztása: