keresés a weboldalon

Stíluscsiszolás a tánctáborban

Zalaegerszeg címer
Hírek

Stíluscsiszolás a tánctáborban

2009 július 24 - péntek
A Gála Társastánc Klub Egyesület immár 11. alkalommal rendez tábort lelkes tagjainak. Első körben, július végén, a 6-12 éves korú zalaegerszegiek és keszthelyiek számára biztosítottak izzasztó elfoglaltságot a Gönczi ÁMK-ban.

Öt teljes napon át reggeltől estig gyakoroltak a gyerekek, és bár új koreográfia nem készült, a stílus elemek sokat csiszolódtak. Ez köszönhető a tanárok mellett a haladóbb tudású tagoknak, akik jó példával segítették a kevésbé gyakorlottak fejlődését a latin – amerikai és a standard táncok terén.

A 66 diák hat csoportba verbuválódva vidám verseny részese is volt, amelyben a mozgásos feladatok mellett egy kis elméleti és etikett ismeretekkel lehetett pontokat gyűjteni a hétvégi dupla adag fagylalt reményében.

Kuzma Péter, az egyesület vezetője hozzáfűzte, augusztusban Gelsén folytatódik a tábor. Szeptembertől pedig gőzerővel készülnek majd az új koreográfiák, melyek feltehetően sok szép eredményt hoznak a csapatoknak, Zalaegerszegen, Nagykanizsán és Keszthelyen egyaránt.

(Zala-Lap, B. K.)

Tartalom megosztása: