keresés a weboldalon

Szünidőre hangolva

Zalaegerszeg címer
Hírek

Szünidőre hangolva

2009 június 08 - hétfő
Bár az időjárás még nem sejteti, naptár szerint már nyár van és csak néhány nap a tanítási évből. A szünidei kikapcsolódási, tanulási és munkalehetőségekre, valamint az esetleges veszélyekre hívta fel a figyelmet a Zeg-Zug Ifjúsági Iroda által szervezett fesztivál. A kulturális blokkal egybekötött információs börzének a Pais-iskola aulája adott otthont.

Doszpod Tünde, az iroda munkatársa elmondta, két éves projektet valósítanak meg a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében nyert pályázattal. Ezen belül ifjúsági majálist és szünidőindító fesztivált tartottak/tartanak az idén és jövőre is.

Ez utóbbi célja, a szünidőre hangolás hasznos információkkal és egy kis bulizással. Ebben a fő partner, a Civilház égisze alatt működő Zeg-Zug Ifjúsági Iroda szolgáltatásaira is szerették volna felhívni a figyelmet.

A rendezvény keretében hirdették ki a Veszélyvágta vetélkedő eredményét, melyen a Zrínyi-iskola végzett az élen. A nap során a tűzoltók, a rendőrség és a különleges mentők tartottak bemutatót. A sportos időtöltési lehetőségeket az intézmény környékén szervezett tájékozódási futás képviselte.

(Zala-Lap, B. K.)

Tartalom megosztása: