keresés a weboldalon

Átadták a tizenötezrediket

Zalaegerszeg címer
Hírek

Átadták a tizenötezrediket

2009 június 05 - péntek
Megvan a tizenötezredik Egerszeg Kártya tulajdonosa, Ferencz Vilmos Gyimesi Endre polgármestertől és Gyutai Csaba alpolgármestertől vehette át a kedvezményekre jogosító plasztik kártyát.

Zalaegerszeg Önkormányzata 2003-ban határozta el az Egerszeg Kártya létrehozását, amely az ezt igénylőknek kedvezményes belépést biztosított a rendeletben meghatározott kulturális intézményekbe, sportrendezvényekre, szabadidős- és sportlétesítményekbe, továbbá lehetővé tette az ingyenes parkolást a szombati napokon a város valamennyi díjövezetében, s kedvezményes utazásra jogosított a helyi járatú autóbuszon közlekedőknek.

Az átadáson elhangzott: legtöbben a 10 százalékkal olcsóbb autóbusz bérlet, valamint az AquaCity és a fedett fürdő 33 százalékkal jutányosabb belépőjegye miatt váltották ki az Egerszeg Kártyát, emellett népszerű a hétvégi ingyenes parkolás és a kedvezményes színházbérlet is. A lokálpatriotizmust erősítő kártyát a 18 év feletti lakosság egyharmada váltotta ki, s bevezetése óta eddig összesen 22.564 alkalommal hosszabbították meg.

(Zala-Lap, S. P.)

Tartalom megosztása: