keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Egy gól 3 pontot ért

Zalaegerszeg címer
Hírek

Egy gól 3 pontot ért

2009 május 04 - hétfő
ZTE II. – Bajai LSE 1-0 (1-0) NB-II. labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 500 néző. Jv.: Kovács J. Z. Gólszerző: Délczeg ( 24. p.).

ZTE II.: Sipos – Péter (Borsos (80. p.), Bozsoki, Horváth A. II., Kocsis – Zsömlye (Ferkó 56 p.), Petneházi, Dóczi, Csutak (Kámán 68. p.) – Lukács, Délczeg. Vezetőedző: Dobos Sándor.

Az első 15 percben ismerkedtek egymással a csapatok, aztán a bajaiak mezőnyfölényt harcoltak ki. Mégis a ZTE szerezte meg a vezetést egy remek kontra végén. Az első játékrész végén egyenlíthetett volna a vendég együttes, de Sipos védett.

Szünet után is a bajaiak játszottak mezőnyfölényben, de helyzet nem sikerült kialakítaniuk a hazai kapu előtt. Az egerszegiek előtt a hajrában nagy lehetőségek adódtak, de hibáztak. Erősen közepes színvonalú mérkőzésen a hazaiak végül kicsikarták a győzelmet.

Vélemények: Dobos Sándor, a ZTE vezetőedzője: – Nekünk voltak nagyobb lehetőségeink, így megérdemelt a győzelmünk. Mindig az egygólos győzelmek a legidegölőbbek és egyben a legszebbek.

Délczeg Gergely, a ZTE játékosa: – Játszottunk már jobban is, de a 3 pont megszerzése volt számunkra a fontos. Örülök, hogy első tavaszi gólommal sikerült nyerni.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: