keresés a weboldalon

Sok hibával játszottunk

Zalaegerszeg címer
Hírek

Sok hibával játszottunk

2009 április 26 - vasárnap
Zala Volán ZTE – BSE 66-74 ( 17-13, 10-18, 14-15, 25-26) Zalaegerszeg, 400 néző. Jv.: Kapitány, Söjtöri. NB I-es női kosárlabda-mérkőzés, az 5-6 helyért, 2. találkozó.

Zala Volán ZTE: Szélesy (7/3), Rasheed (11/3), Varga (9), Takács (21), Horváth Zs .(2). Csere: Szalay (7), Ambrus (5/3), Pungor (2), Johnson (2). Vezetőedző: Bencze Tamás.

BSE: Hardy (6), Kiss (2), Szlimák (11/3), Milkova (2), Koncz (10), Csere: Zsovár , Makszimovics (32/9), Kocsis (11/3), Simon. Vezetőedző: Farkas Sándor.

Jól kezdte a találkozót a hazai csapat, a vendégek több mint 2 percig nem találtak a gyűrűbe. Igaz a hazaiak is mindössze ötször. A folytatásban is jól védekezett a Zala Volán ZTE, de a támadásokba ekkor már sok hiba csúszott, s a negyed végére a BSE felzárkózott. A második negyedben pecsételődött meg a hazai csapat sorsa.

A vendégek 17-17-nél utolérték az egerszegieket és főleg a remekül dobó Makszimovics révén tízpontos előnyre tettek szert. A hátralévő két negyedben a hazaiak mindent megpróbáltak, de sok labdát adtak el, és dobásaik rendre pontatlanok voltak. Elmaradt a bravúr, a fővárosiak végül is biztosan nyertek, s egyenlítettek. Az 5. hely sorsáról a kedden megrendezésre kerülő harmadik találkozó dönt.

Értékelés

Bencze Tamás, a Zala Volán ZTE vezetőedzője: – Csalódott vagyok, de sajnos sok hibával játszottunk, így elmaradt a győzelmünk. A teher most már a BSE vállát nyomja, megpróbálunk ismét nyeri a fővárosban.

Farkas Sándor, a BSE vezetőedzője: – A mai mérkőzésen sokkal kevesebb hibával játszottunk. Remélem, a formánk a harmadik találkozóig tovább javul.

Gáll Tamás, a Zala Volán ZTE pályaedzője: – Nem sikerült átlépni saját árnyékunkat, sok hibával játszottunk. Budapesten megpróbálunk ismét győzni.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: