keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Felhívás jelölő szervezetek részére

Zalaegerszeg címer
Hírek

Felhívás jelölő szervezetek részére

2009 április 24 - péntek
A MAHIR Cityposter Kft., mint Zalaegerszeg Város Önkormányzata által megbízott reklámgazda, esélyegyenlőséget biztosítva, lehetőséget kíván nyújtani a jelölő szervezetek részére, az EU Parlamenti választások kampányidőszakára saját kampányeszközeik kihelyezésére.

A közterület-használat az erről szóló 47/2004. (XII.03.) önkormányzati rendelet alapján történik, az esélyegyenlőség biztosítása érdekében a következőkkel kiegészítve:

  • Az eszközök maximum darabonként 2 db B1-es méretű felületet tartalmazhatnak.
  • Nem adható közterület-használati engedély a Kossuth L. u. – Csányi L. tér – Dísz tér – Széchenyi tér – Kisfaludy u. területére.
  • A közterület-használati engedélyek a választásokhoz kapcsolódóan, meghatározott időszakokra kérhetők.
  • Amennyiben több jelölő szervezet, képviselő jelölt azonos helyszínre kér közterület-használatot, a közterület-használati hozzájárulás csak akkor adható ki, ha előzetes bejárás során az igénylők az eszközök pontos elhelyezésében megegyeznek, illetve, az eszközök kihelyezése minden igénylő számára azonos láthatósággal biztosítható.

IDŐSZAK: 2009. május 11. – 2009. június 7.

FIZETENDŐ KÖZTERÜLET-HASZNÁLATI DÍJ: A hivatkozó rendelet alapján az adott helyszín díjtételének megfelelően, 2 m2 felületre számított, időszakonként 1 havi közterület-használati díj.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2009. május 8. 15. óra

Csak a megadott időpontig írásban megérkezett (levélben – postacím: 1095 Bp., Soroksári út 121., ill. faxon – Faxszám: 06-1-280-8047), a közterület-használatról szóló rendelet előírásainak megfelelően benyújtott igényeket tudjuk elfogadni.

BEJÁRÁS IDŐPONTJA: 2009. május 11.

A bejárás szükségességéről, pontos időpontjáról, a találkozás helyéről minden érdekelteket a megrendelő által megadott értesítési módon értesítjük.

A MAHIR Cityposter Kft. a közterület-használati szerződéseket a beérkezett igények, valamint a szükséges bejárások alapján

2009. május 11.-én 14. óráig

készíti el, amelyek a MAHIR Cityposter Kft. zalaegerszegi irodájában közterület-használati díj megfizetése után adhatók ki.

Tartalom megosztása: