keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Elképzelés nélküli játék

Zalaegerszeg címer
Hírek

Elképzelés nélküli játék

2009 április 15 - szerda
ZTE II. – Lombard Pápa 0-3 (0-3) NB-II. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 200 néző. Jv.: Pintér. Gólszerzők: Bárányos, Alex, Gyömbér. Sárga lap: Zsömlye (7.), Kovács G. (55.), Péter (79.) ill., Szabó Zs. (77.).

ZTE II.: Sipos – Zsömlye, Kovács G., Bozsoki, Borsos (Péter 46.) – Lukács, Dóczi, Balogh A. (Keszei 70.), Petneházi (Turcsik 46.), Csutak – Balázs Zs. Vezetőedző: Dobos Sándor.

Hazai helyzettel indult a találkozó, ám a vendégek az első 20. percben a kapitális egerszegi hibákat kíméletlenül kihasználták, és gyakorlatilag eldöntötték a találkozó sorsát. Ebben az időszakban a félpályáig is alig jutottak el a ZTE II. játékosai.

Szünet után a vendégek visszavettek a tempóból, a ZTE fiataljai előtt is adódtak gólszerzési lehetőségek, de Szűcs több alkalommal is bravúrral hárított. Az összkép alapján a vendégek győzelme teljesen megérdemelt az elképzelés nélkül játszó hazaiak ellen.

Vélemények

Dobos Sándor vezetőedző: – A pápaiak a mi hibáinkat könyörtelenül kihasználták, hasonlókat ők is elkövettek, azonban mi nem tudtunk élni ezekkel a lehetőségekkel.

Balázs Zsolt pályaedző: – Az első félidőbeli durva hibáinkkal sajátmagunkat vertük meg.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: