keresés a weboldalon

Nem jó játékkal is lehet nyerni

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nem jó játékkal is lehet nyerni

2009 április 12 - vasárnap
ZTE – DVTK 1-0 (0-0) NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 4.000 néző. Játékvezető: Berger. Asszisztensek: Viszokai, Forgács. Gólszerző: Pavicsevics (66.). Sárga lap: Sluka (82.) ill. Szabó (66.).

ZTE: Vlaszák – Illés Gy. (Hajdú, 46.) , Miljatovics, Botis, Varga R. – Alomerovics (Kocsárdi, 73.), Máté P., Horváth A., (Szamosi, 81.), Sluka – Pavicsevics, Balázs Zs. Vezetőedző: Csank János.

DVTK: Köteles – Lakatos B., Bogunovics, Viskovics, Gohér – Ahodikpe (Szélpál, 57.), Kamber, Takács, Sztanics (Kállai, 87.) – Homma, Szabó V. (Tóth M., 74.). Vezetőedző: Gálhidi György.

ommentár helyett: Egy jó csapat azzal különbözik a gyengétől, hogy akkor is tud nyerni, ha nem játszik jól. Most csikorgott a játék, és sem mi, sem az ellenfél nem tudott maradandót alkotni. De ez a három pont sokat érhet még, miután riválisaink botlottak ebben a fordulóban.

Értékelés

Gálhidi György, a DVTK vezetőedzője: – Jó iramú, küzdelmes mérkőzésen két jól felkészített csapat találkozott. A nézők a helyszínen és a tv előtt élvezhették az összecsapást. Mi kihagytuk helyzeteinket, a ZTE pedig egyet belőtt és nyert.

Csank János, a ZTE vezetőedzője: – Számítottunk arra, hogy a Diósgyőr kellemetlen ellenfél lesz. Az első félidőben elég bátortalanul játszottunk, szünet után valamivel jobban. Egy meccsszituációt Pavicsevics értékesített, ezzel nyertünk.

Kocsárdi Gergely, a ZTE játékosa: – Kellemetlen ellenfelünk volt a Diósgyőr, a második félidőben voltak inkább lehetőségeink. Ebből egyet értékesítettünk és értékes 3 pontot szereztünk.

Sorin Botis, a ZTE játékosa: – Nem ment a játék, és szívósan küzdött ellenfelünk is. Ezúttal a mi oldalunkon a küzdelem dominált. Fontos győzelmet arattunk.

(Zala-Lap, B. I., Z. A.)

Tartalom megosztása: