keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Egy negyednyi jó játék elég volt

Zalaegerszeg címer
Hírek

Egy negyednyi jó játék elég volt

2009 március 17 - kedd
Zala Volán ZTE – Ceglédi EKK 80-52 (26-5, 19-24, 20-13, 15-10) NB-I. női kosárlabda-mérkőzés. Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Tóth K., dr. Magyari.

Zala Volán ZTE: Pungor (12/6), Rasheed (10/6), Szélesy (10/6), Takács (12), Horváth Zs. (16). Csere: Ambrus (5), Szalay (10/3), Hersics (2), Johnson (4). Vezetőedző: Bencze Tamás.

Az első negyed elején kevés kosár esett, az 5. percben még csak 6-3-at mutatott az eredményjelző. Ezután alaposan feljavult a hazai csapat, s fokozatosan elhúzott ellenfelétől. A második negyed elején a vendégek 2 perc alatt 8 pontot dobtak, míg az elsőben összesen csak ötöt. Ez mutatta, hogy a hazaiak védekezése alaposan felpuhult.

Az egerszegi lányok túl könnyedén, sőt könnyelműen játszottak ebben az időszakban, ami meg is látszott az eredményen. A vendégek 11 pontra is felzárkóztak. A folytatásban sem változott alapvetően a játék képe, így a valós tudásbeli különbség a két csapat között nem jött ki. A hazaiak így is biztos győzelmet arattak, s a befejező fordulótól függetlenül biztosan a 6. helyen végeznek az alapszakasz végén.

Értékelés: Bencze Tamás vezetőedző: – Az első játékrészben jó teljesítményt nyújtottunk, a további 3 negyedre ez már nem mondható el. Ezért nyertünk csak közel 30 ponttal, ami a ceglédieket dicséri.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: