keresés a weboldalon

Sportolási lehetőség 300 fiatalnak

Zalaegerszeg címer
Hírek

Sportolási lehetőség 300 fiatalnak

2008 december 06 - szombat
A megyeházán tartotta évi küldöttközgyűlését a Zalaszám Zalaegerszegi Atlétikai Club. Dr. Zumbok Ferenc tiszteletbeli elnök köszöntő szavai után Tóth Zoltán terjesztette a küldöttek elé a napirendet. Majd Szakály István ügyvezetô számolt be a klub ez évi tevékenységérôl, a felügyelő-bizottság jelentését pedig Ekler László ismertette.

Külön ünnepelték Kálovics Anikót, a Zalaszám ZAC olimpikonját és Demeter Klaudiát, aki kiváló évet zárt, neki Józsa Iván különdíjat adott át. Mérei László szövetségi kapitány elismerően szólt a klubban folyó szakmai munkáról. Gyulai Márton, a MASZ főtitkára dr. Gyimesi Endrének nyújtotta át a szövetség emlékplakettjét.

Zalaegerszeg polgármestere mellett Rózsavölgyi István, volt világcsúcstartó középtávfutó kapta meg az elismerést a sportágban kifejtett munkájáért. A klubban folyó nevelőmunkáról annyit: 300 fiatalnak biztosítanak sportolási lehetőséget. Mellette arra is volt ereje a vezetésnek, hogy Kálovics Anikó személyében olimpikont is adjon a magyar atlétikai válogatottnak.

A tanácskozáson dr. Gyimesi Endre megerősítette, a város közgyűlése Zalaegerszegért díjat adományozott a Zalaszám ZAC-nak. Zárásként a sportolók és edzőik jutalmazására került sor. A közgyűlés végén a Lengyák György edző által szerzett ZAC-indulót énekelték el a részt vevők.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: