keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Természetes gyógymódok napja

Zalaegerszeg címer
Hírek

Természetes gyógymódok napja

2008 november 25 - kedd
Orvos-természetgyógyász kongresszust szervez az Arna Natura Természetgyógyász Egyesület. Paucsa Lívia elnök, a november 29-i találkozóval kapcsolatban elmondta, nemcsak szakmai napról van szó, hanem igazi családi programmal készülnek.

Szombaton délelőtt 10 órától este hatig különféle előadásokkal és termékbemutatókkal várnak minden szakértő és laikus érdeklődőt a kertvárosi Liszt Ferenc (egykori Kilián) Tagiskolába. Az ingyenes egészségügyi nap keretében előadások hangzanak majd el többek között a természetgyógyászattal, homeopátiával, triggermasszázzsal és más alternatív gyógymódokkal kapcsolatban. Lesz ezenkívül játszóház a gyerekeknek, valamint véradás, csontritkulás-mérés, kiállítások és termékbemutatók.

A standokon táplálékkiegészítőkről, masszázsgépekről és egyéb egészségvédő és -javító műszerekről, valamint ételekről lehet értékes információkat szerezni. Ki lehet próbálni továbbá a tibeti hangtálak gyógyító erejét is. Az elnök elárulta, hogy az Arna Natura Egyesületnek ez lesz az első komolyabb bemutatkozása, hiszen a civil szervezet nemrég alakult. A konferencia szervezésében rengeteget segítettek a társaság alapítói és tagjai, akiknek ezúton is köszöni a szívvel-lélekkel végzett munkát. (Zala-Lap)

Tartalom megosztása: