keresés a weboldalon

Egy pont a listavezető ellen

Zalaegerszeg címer
Hírek

Egy pont a listavezető ellen

2008 november 01 - szombat
ZTE – Újpest 2-2 (1-2) NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 6430 néző. Játékvezető: Kassai. Asszisztensek: Erős, Vámos. Gólszerzők: Waltner (24., 71., 11-esből), ill. Korcsmár (4.), Rajczi (42.) Sárga lap: Waltner (27.), Szamosi (63.), illetve Dudics (21.), Lipták (27.), Lipták (66.), Bozics (73.). Piros lap: Lipták (66.)

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Miljatovics, Varga R.,Szamosi (Horváth A. I. 69.) – Sluka, Máté P., Davidov (Petneházi, 60.), Hajdú (Alomerovics, 84.) – Meyé, Waltner. Vezetőedző: Csank János.

Újpest: Balajcza – Dudics, Lipták, Korcsmár, Mijadinoski – Bori, (Jucemar, 77.), Sándor (Foxi, 76.), Bozics, Pollák – Rajczi (Cutuk, 69.), Kabát. Vezetőedző: Szentes Lázár.

Volt minden a pályán, tűzijáték, szavalókórus, gólok, gyengélkedő védelmek, a mérkőzés bizonyos szakaszaiban talán még játék is. A döntetlen igazságosnak mondható, olyan nagyon egyik csapat sem érdemelte volna meg a győzelmet. Végül is mindkét csapatban maradhatott némi hiányérzet, de ez volt az az eredmény, amely legkevésbé bőszítette fel az egymást nem igazán szívlelő két drukkertábort. Hogy mégis volt némi egymásnak feszülés? Ez van…

Vélemények:

Csank János, a ZTE vezetőedzője: – Az első félidőben még megoldottuk a feladatot, a szünet után már kevésbé. A fiatal Vargának meccs előtt azt mondtam, figyeljen arra, hogy az első labdaérintése sikeres legyen. Sajnos, nem így történt. Két pontrúgás után kaptuk a gólokat, pedig ebből készültünk. Az Újpest középpályán felénk kerekedett, több játékosom erőnléti gondokkal is küszködik.

Szentes Lázár, az Újpest vezetőedzője: – Nehéz volt az öltözőben megnyugtatni a fiúkat. Zavaros egy mérkőzés volt.

Máté Péter, a ZTE középpályása: – Két szerencsétlen gólt kaptunk, de sikerült felállnunk a padlóról. Az egyenlítés után már nem sikerült kicsikarnunk a győzelmet.

Waltner Róbert, a ZTE támadója: – Igazi rangadó volt, örülök, hogy a két gólommal döntetlenre hoztuk a találkozót. Sajnos, két pontrúgás után az Újpest könnyű gólokat szerzett. (Zala-Lap Kft., B. I)

Tartalom megosztása: