keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Nem rossz az egy pont

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nem rossz az egy pont

2008 október 26 - vasárnap
Nyíregyháza – ZTE 1-1 (0-0) Nyíregyháza, 4.000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Veizer Asszisztensek: Berettyán, Vígh. Gólszerzők: Sztojkov (78.), ill. Waltner (53.) Sárga: Cornaci (56.) ill. Davidov (34.), Meye (90.).

Nyíregyháza: Illyés – Perényi, Mboussa, Goia, Cornaci – Miskolczi (Dosso, 72.), Zabos, Bárányos (Sevel 65.), Ramos – Apostu, Sztojkov. Vezetőedző: Révész Attila.

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Miljatovics, Botis (Kovács G., 67.), Szamosi – Sluka, Davidov (Petneházi, 59.), Máté, Hajdú (Alomerovics 85.) – Meye, Waltner. Vezetőedző: Csank János.

Bár volt esélyünk a győzelemre, ne legyünk telhetetlenek. Ha a mutatott játékkal nem is igazán lehettünk elégedettek, legfeljebb a csapat küzdőszellemével, idegenben az egy pont nem is olyan rossz. S egyelőre a Csank-csapat nem szenvedett vereséget. Talán a fiúk is kezdik lassan ismét megtalálni magukat, s újra benevezhetünk a „pontgyűjtő” versenybe.

Vélemények:

Dézsi Attila, a ZTE FC ügyvezetője: – Küzdelmes mérkőzésen, ha Waltner befejeli nagy helyzetét, 2-0 a javunkra és „lefújták a mérkőzést”. A csapat jól hajtott, sajnálom a fiúkat, mert a hazaiak gólját lesállás előzte meg.

Németh Ottó, a ZTE technikai vezetője: – Rendkívül küzdelmes mérkőzésen már győztesnek látszottunk, hiszen nem sok időt kellett volna kihúznunk. A mérkőzés előtt kiegyeztem volna a döntetlennel, de így egy kicsit keserű a szám íze.

Vlaszák Géza, a ZTE kapuvédője: – Az első félidőben kiegyenlített küzdelem folyt a pályán. Szünet után megszereztük a vezetést, majd bebiztosíthattuk volna győzelmünket. Ehelyett a hajrában kaptunk egy gólt. Összességében igazságos a döntetlen.

Szamosi Tamás, a ZTE védője: – A második félidő alapján győzelmet érdemeltünk volna. Igaz, gólunkat követően a Nyíregyháza mezőnyfölényben játszott, de mi jól kontráztunk. (Zala-Lapkft., B. I.)

Tartalom megosztása: