keresés a weboldalon

Felújítás a zeneiskolában

Zalaegerszeg címer
Hírek

Felújítás a zeneiskolában

2008 szeptember 21 - vasárnap
Minden tekintetben siker jellemzi a Pálóczi Horváth Ádám Alapfokú Művészetoktatási Intézmény elmúlt néhány évének történetét.

A növendékek és a tantestület dúskál a szebbnél szebb eredményekben, ami pedig a kívülállónak is szembetűnik: szépül a zeneiskola épülete és környéke. A közelmúltban készült el az intézmény belső parkolója, közben megújult a ház fûtésrendszere, az idei nyári szünetben pedig a nyílászárók cseréjét végezték el.

– Büszkék vagyunk arra, hogy a szakmai sikerek mellett munkakörülményeinket is sikerül javítanunk, szebbítenünk – fogalmaz Győrffyné Könczöl Tímea, az intézmény igazgatója.

– Többször pályázott zeneiskolánk is a nyílászárók cseréjét szolgáló támogatásra, sajnos azonban nem jártunk sikerrel. Most nagyrészt saját erőből, önkormányzati támogatásból, illetve vállalkozói segítséggel valósulhatott meg régi vágyunk. A nyílászárókat sikerült korszerű műanyagra cserélnünk az ily módon összegyűlt pénzből.

Emellett megújult az iskola portarésze, az alagsorban pedig hangszigetelést kapott az ütősök próbaterme. Ez utóbbit saját költségére végezte el az a kivitelező, aki a nyílászárókat szerelte az épületben. A zeneiskola rendelkezésére álló hatmillió forintból két tanteremben, illetve egy folyosórészen nem futotta az ablakok cseréjére.

Az intézmény vezetői abban bíznak, hogy a megvalósított korszerűsítés érezteti hatását a gázszámlákban, és a megtakarítások lehetővé teszik a még elmaradt részek felújítását. (Zala-Lap Kft., F. M., Z. A.)

Tartalom megosztása: