keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Jó kezdés után nagy visszaesés

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jó kezdés után nagy visszaesés

2008 augusztus 24 - vasárnap
Honvéd-ZTE 3-1 (3-1)Bozsik-stadion, 2000 néző. NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés.Játékvezető: Iványi. Asszisztensek: Szpisják, Medovarszki.Gólszerzők: Diego (22.), Abass (29., 42.) ill. Miljatovics (7.).Honvéd: Tóth – Takács, Szmiljanics, Debreceni, Vincze – Diego (Dobos 66.), Genito (Sztojakovics 71.), Maróti, Ivancsics – Hercegfalvi (Ndjodo 86.), Abass. Vezetőedző: Pölöskei Gábor.ZTE: Vlaszák – Tóth Z., Miljatovics, Botis, Szamosi – Sluka (Trnavac 46.), Máté, Davidov, Hajdú (Petneházi 69.) – Meye, Délczeg (Pekics 46.). Vezetőedző: Supka Attila.

Gólerős védelem, kevéssé hatékony középpálya, gyámoltalan támadósor: így lehetne tömören összefoglalni a vasárnap este ZTE-től a kispesti pályán látottakat. Természetesen utolsó leheletünkig bízunk abban, hogy a tízegynéhány játékosból lesz még csapat. Csupán a szurkolók türelmetlensége mondatja velünk, hogy ez a csapat formálódhatna már markánsabban. Mert nehezen viseljük el, hogy megszerezzük a vezetést, de utána a Honvéd úgy páhol el bennünket, hogy nem is ad ki magából mindent.

VÉLEMÉNYEK:
Dézsi Attila, a ZTE ügyvezetője: – Jó kezdés után nagy visszaesés. Az első félidőben eldőlt már a mérkőzés.

Vlaszák Géza, a ZTE kapuvédője: – Jól kezdtünk, de súlyos védelmi hibák miatt gyorsan fordított a Honvéd. Ebben a találkozóban több volt, hiába hoztuk már döntetlenre a második félidőt.

Máté Péter, a ZTE középpályása: – Megszereztük a vezetést, uraltuk a játékot. Aztán saját magunkat vertük meg a védelmi hibákkal.

Tóth Zoltán, a ZTE védője: – Sajnálom, hogy az első gólnál nagyot hibáztam. Ismét vezettünk idegenben, és ismét nem tudtunk élni a sors adta lehetőséggel.

Tartalom megosztása: