keresés a weboldalon

Hol a piros, itt a piros

Zalaegerszeg címer
Hírek

Hol a piros, itt a piros

2008 augusztus 03 - vasárnap
ZTE – Kecskemét 1-0 (1-0) Zalaegerszeg, 4.500 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Király. Asszisztensek: Kovács, Huszár. Gólszerző: Meyé (39). Sárga lap: Koszó (22.), Zsömlye (33.), Koszó (38.). Piros lap: Koszó (38.), Szavics (55.), Sluka (86.).

ZTE: Vlaszák – Tóth Z., Miljatovics, Botis, Szamosi – Zsömlye (Pekics 63.), Máté P., Alomerovics (Sluka 33.), Hajdú – Waltner (Balázs 71.), Meyé. Vezetőedző: Supka Attila.

Kecskemét: Mitrovics – Koszó, Farkas I., Lovrics, Grkinics – Csukics, Némedi (Alempijevics 46.), Szavics, Csordás – Yannick (Kormos 63.), Montvai (Koncz 58.). Vezetőedző: Tomiszlav Szivics.

Sommás vélemény egy nézőtől: ennél már csak jobb lehet. Az biztos, hogy ezen a mérkőzésen a piros lapok nyertek, hiszen a három játékos mellett a vendégek edzőjének is felmutatták a színes kártyát. A kiállítás(ok)ig még csak volt valamilyen játék, utána minősíthetetlen volt a hazaiak produkciója.

A kecskeméti délszláv többségű csapat pedig azt csinálta, amit csinálhatott. Az is biztos viszont, ha a vendégek nem lesznek képesek hozzászokni az NB-I. légköréhez, sok időt nem töltenek el a magyar élvonalban.

Vélemények:

Supka Attila, a ZTE vezetőedzője: – Az első félidőben jól játszottunk. A második játékrészben érthetetlen módon visszaesett teljesítményünk. A kettős emberelőny minket zavart meg.

Tomiszlav Szivics, a Kecskemét vezetőedzője: – Szégyen, ami itt történt, de büszke vagyok csapatomra.

Máté Péter, a ZTE középpályása: – A kiállítások után nem tudtunk mit kezdeni kettős emberelőnyünkkel. Nem járattuk gyorsan a labdát, keserves győzelmet arattunk.

Balázs Zsolt, a ZTE támadója: – Azt hittem, könnyebb lesz, de végül is örülök a győzelemnek. (Zala-Lap Kft., B. I.)

Tartalom megosztása: