keresés a weboldalon

Családi majális a Landorhegyiben

Zalaegerszeg címer
Hírek

Családi majális a Landorhegyiben

2008 május 26 - hétfő
Családi majális nyújtott kikapcsolódást több mint 300 résztvevőnek a Landorhegyi iskola udvarán. Az intézmény szülői munkaközössége szervezte a sportos együttlétet, immár második alkalommal. Balatoni Beáta, az SZM elnöke elmondta, a lecsengőben lévő alapítványi bál helyett találták ki ezt a szabadtéri programot, mely sokkal lazább együttlétet tesz lehetővé, és nem maradnak ki a szórakozásból a gyerekek sem.

Minden korosztály találhatott kedvére való időtöltést. Népszerű volt a foci a ZTE játékosainak közreműködésével. A céllövésben nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is ringbe szálltak. Legeredményesebbek Németh Péter (alsó tagozat), Molnár Gergő (felső tagozat), Egyedné Sándor Kata és Czobor Zsolt (felnőtt) voltak. A sportos fáradtságot finom falatok fogyasztása közben lehetett kipihenni.

Este az értékes tombolák elnyeréséért izgult mindenki. A tavalyi programhoz képest újítás volt, hogy két menhelyről hozott kutyust is örökbe fogadtak a gyerekek, illetve a sok jelentkező miatt a szerencse döntötte el a gazdik kilétét. A napot közös tánc, távcsöves csillagvizsgálat és tűzijáték zárta. A bevétel az iskolai alapítvány vagyonát gazdagítja, főként kirándulások támogatására fordítódik majd. (Zala-Lap Kft.)

Tartalom megosztása: