keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Most sincs vége?

Zalaegerszeg címer
Hírek

Most sincs vége?

2008 április 15 - kedd
Zalakerámia ZTE  –  Albacomp   89-92(24-22, 18-26, 28-25, 19-19)Zalaegerszeg, 1.200 néző. NB-I. férfi kosárlabda-mérkőzés. Jv.: dr. Vígh, Kóthay, Győrffy.Zalakerámia ZTE: Miskovics (29/15), Hoffmann (4), Walters (24/6), Kámán (10/3), Bassette (18). Csere: Baki, Keresztes, Simon L., Tóth A. (4). Vezetőedző: Nikola Lazics.

Jól kezdett a hazai csapat, agresszíven védekezett, s a negyed első felében több pontos előnyre tett szert. Ezt követően azonban főként Bradford hárompontosaival felzárkózott az Albacomp. Sőt a második negyed elején előbb egyenlített, majd a vezetést is átvette. A Zalakerámia ZTE Miskovics pontjaival tartotta a lépést, fej-fej mellett haladt sokáig a két csapat. Ezután azonban a hazaiak ellen fújtak sportszerűtlen hibát, s a fehérváriak hat ponttal elmentek. A harmadik negyed elején ismét lábra kapott az egerszegi csapat, Miskovics és Walters kosaraival 73-73-nál egyenlített. Feltűnő volt, hogy ebben az időszakban, ahogy a mérkőzés nagy részében is, a hazaiak nem tudták tartani Simon Balázst.

A hajrá is nagyon izgalmasan alakult, pár másodperccel a vége előtt Simon L. kezében volt a lehetőség, de a hárompontos kimaradt, a vendégek pedig az ellentámadásból pontokat szereztek.

A mérkőzést követően Bodrogi Csaba, a Zalakerámia ZTE ügyvezetője bejelentette, hogy a mérkőzéslapra rávezették óvási szándékukat. Ugyanis megítélésük szerint két olyan bírói műhiba történt, amely befolyásolta a mérkőzés végeredményét. (Az egyiknél a nézők is óvást kiáltottak, mivel nem ért gyűrűt a labda, ennek ellenére újra indították az órát). A videofelvétel megtekintését követően hozzák meg a végső döntést. (Zala-Lap Kft.)

Tartalom megosztása: