keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Veszélyes és elektronikai hulladékgyűjtési akció

Zalaegerszeg címer
Hírek

Veszélyes és elektronikai hulladékgyűjtési akció

2008 március 17 - hétfő
A Zala-Depo Kft. Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzatával egyeztetve 2008. március 22-én (szombaton) a háztartásban képződő veszélyes és elektronikai hulladékok térítésmentes gyűjtését szervezi zalaegerszegi lakosok részére.

Az akció célja, hogy a március 29 – április 12. időszakra meghirdetett lomtalanításkor a veszélyes, valamint az elektronikai hulladékok ne kerüljenek az egyéb kommunális hulladékok közé.

Ezek a hulladékok a környezetre veszélyes anyagokat tartalmaznak! Szakszerűtlen kezelésük esetén ezek az anyagok a szennyezik a környezetet (esetenként a közterületet az Ön háza előtt), ezért kérjük, ne rakja a lomok közé!

Veszélyes hulladékgyűjtési akció ideje: 2008. március 22. 8.00- 16.00-ig
Helyszín: Zalaegerszeg, ZALA-DEPO Kft. Alkotmány utcai telephelye (volt Petőfi Laktanya)

Gyűjtendő anyagok köre:
– elektronikai és elektromos berendezések
– elemek, akkumulátorok
– növényvédőszerek és ezek csomagolási hulladékai
– festékek, lakkok
– lejárt szavatosságú gyógyszerek
– háztartási vegyszerek
– fáradt olaj, olajszűrő
– használt étolaj, zsír

A kommunális hulladékgyűjtő edényben tilos veszélyes hulladék elhelyezése, így kérjük a Tisztelt Lakosokat, hogy a fenti veszélyes hulladékokat folyamatosan szelektíven szíveskedjenek gyűjteni és a meghirdetett akciók keretében a begyűjtőhelyen leadni.

Elektronikai hulladékgyűjtési akció keretében a Zala-Depo Kft. a lakosságtól ingyenesen átveszi a háztartási elektronikai hulladékokat (használhatatlan, vagy elavult számítógépeket, televíziókat, rádiókat, mosógépeket, hűtőket, fagyasztókat, porszívókat stb.)

A Zala-Depo Kft. kizárólag a fenti napon házhoz megy az előzetesen telefonon bejelentett elektronikai hulladékért.

Igénybejelentését a hirdetés megjelenésének napjától 2008. március 20-ig munkanapokon 8:30-15:00 közötti időben várják, a 06/30/349-7395 valamint a 92/598-940 telefonszámokon.

Az elektronikai hulladékokat az Alkotmány úti telephelyünkön (volt laktanya), minden hét kedden és szerdán 8:30 és 11:30 közötti időben tudjuk fogadni.

Tartalom megosztása: