keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Újabb győzelmi lehetőség szállt el

Zalaegerszeg címer
Hírek

Újabb győzelmi lehetőség szállt el

2008 március 08 - szombat
Szolnoki Olaj – Zalakerámia ZTE 66-60(14-19, 23-11, 15-15, 14-15)Szolnok, 1.000 néző. NB-I. férfi kosárlabda-mérkőzés. Jv.: Hartyányi, Bognár, Pozsonyi.Zalakerámia ZTE: Hoffmann (7/3), Miskovics (2), Kámán (6), Walters (5), Bassette (24). Csere: Simon (2), Keresztes, Baki (14/12). Vezetőedző: Nikola Lazics.

Jól kezdett a Zalakerámia ZTE, jól védekezett és ebben az időszakban sikerült megtalálni az ellenszerét a hazaiak gyors játékának. A második játékrészben érthetetlen módon kapkodni kezdtek a vendégek, számos labdát eladtak, s nem sikerültek a dobások sem. Ekkor csak a palánk alatt kiválóan teljesítő Bassette volt eredményes az egerszegiek közül.

A folytatásban a hazaiak már kétszer is tíz ponttal vezettek, azonban a Zalakerámia ZTE-nek mindig sikerült felzárkóznia. Sőt másfél perccel a befejezés előtt már csak egy kosár volt a különbség a hazaiak javára (60-59), de ezt követően a vendégek már csak egy pontot szereztek, míg a hazaiak többször is a kosárba találtak.

A Zalakerámia ZTE ismét egy nyerhető mérkőzést vesztett, főleg a pontatlan dobások miatt. Csak Bassette és a csereként beállt Baki dobóteljesítménye dicsérhető. (Zala-Lap Kft.)

Tartalom megosztása: