keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Egy percig sem volt esélyünk

Zalaegerszeg címer
Hírek

Egy percig sem volt esélyünk

2008 február 07 - csütörtök
Lami-Véd Körmend  –  Zalakerámia ZTE   77-55(20-17, 19-11, 23-17, 15-10)Körmend, 2.000 néző. NB-I. férfi kosárlabda-mérkőzés. Jv.: Forrai, dr. Páli, Kiss.Zalakerámia ZTE:  Miskovics (9/3), Keresztes (5), Kámán (13/9), Walters (10/6), Piplovics (7/3). Csere: Simon, Gáspár (5/3), Baki, Tóth Á., Bassette (6). Vezetőedző: Nikola Lazics.

A vendégvárak összecsapásán az első negyedben még tartotta a lépést a hazaiakkal az egerszegi csapat, ekkor támadásban is elfogadható volt a teljesítménye. Ezt követően azonban dobóteljesítményük nagyon visszaesett, sőt a körmendiek a lepattanókat is jobban szedték.

A harmadik játékrészben Walters kosarainak köszönhetően még 44-40-re felzárkózott a Zalakerámia ZTE, ám ezzel el is lőtte puskaporát. A hazaiak egymásután két triplát és két duplát dobtak, s ismét 10 pont fölé nőtt előnyük. Ezt követően az egerszegiek játéka teljesen szétesett, a hazaiak ebben az arányban is megérdemelten nyertek.

Ezzel a vereséggel még távolabbra került a legjobb 8 közé jutás, hiszen a Lami-Véd Körmend is lépéselőnybe került a Zalakerámia ZTE-vel szemben. (Zala-Lap Kft., B.I.)

Tartalom megosztása: