keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Szép búcsú a hazai pályától

Zalaegerszeg címer
Hírek

Szép búcsú a hazai pályától

2007 november 11 - vasárnap
ZTE  –  Sopron  4-0 (1-0)Zalaegerszeg, 3.000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető:  Bognár. Asszisztensek: Takács, Iványi. Góllövők: Meyé (29., 75., 11-es-ből), Kádár (80.), Koplárovics (84.). Sárga lap: Molnár B. (68.).ZTE:  Babalj  (Pogacsics, 83.) – Máté, Polgár, Botis, Kádár T. – Simonfalvi, Molnár B., Davidov  (Tóth N., 75.), Koplárovics – Pekics, Meyé (Balázs, 84.). Vezetőedző: Szlavko Petrovics.Sopron: Takács – Deffo, Farkas A., Pocuca (Csontos, 80.), Galliano – Györök (Birtalan, 52.), Pintér Z., Dancs, Csikós – Zana, Aquino (Ködöböcz, 66.). Vezetőedző: Végh Tibor.

A játék képe alapján sokáig nem hittük, hogy ilyen különbséggel nyer majd a ZTE. De nyert a végén összeomló Sopron ellen. Örüljünk neki…

Vélemények:
Szlavko Petrovics, a ZTE vezetőedzője:  – Nagyon jó mérkőzést játszottunk. Egymás után három győzelmet arattunk. Jól kezdtük az idényt a Paks ellen, és most szépen búcsúztunk el szurkolóinktól.
Végh Tibor, a Sopron vezetőedzője:  – A ZTE volt a mérkőzés esélyese. Az első félidőben még jól tartottuk magunkat, a 2. gólt követően viszont összeroppant csapatom.
Ifj. Mihalecz István, a ZTE másodedzője:  – Álmosan kezdtük a mérkőzést, sokáig nem találtuk a mérkőzés ritmusát. A 2. gólt követően viszont bedaráltuk ellenfelünket.
Pogacsics Krisztián, a ZTE cserekapusa:  – Örülök, hogy első NB-I.-es mérkőzésemen győzelemmel kedveskedett nekem a csapat. Úgy vélem, hogy második félidei játékunk alapján ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. (Zala-Lap Kft.)

Tartalom megosztása: