keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Nem érdemeltünk győzelmet

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nem érdemeltünk győzelmet

2007 szeptember 28 - péntek
ZTE-Vasas 3-3 (1-1)Zalaegerszeg, 2.500 néző. NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés.Játékvezető: Mészáros. Asszisztensek: Viszokai, Kiss.Góllövők: Meyé (15., 75., 11-es), Tóth N. (68., 11-es), ill. Tóth A. (25., 83.), Sowunmi (81.).Sárga lap: Molnár B. (8.), Vulin (44.), B. Tóth (77.), Balog (88.), Lázok (93.).ZTE: Babalj – Máté, Kádár, Miljatovics, Vulin (Polgár 77.) – Tóth Z. (Koplárovics 61.), Molnár B., Davidov , Tóth N. – Meyé, Pekics (Diawara 59.). Vezetőedző: Szlavko Petrovics.Vasas: Németh G. – Balog, Pandur (Tandari 91.), Tóth A., Kiss K. – Kincses, Pavicevics, Somorjai (Tóth B. 74.), Németh N. (Rebryk 74.) – Sowunmi, Lázok. Vezetőedző: Mészöly Géza.

Ilyen a futball világa: ha nem kap 3 percen belül a ZTE két gólt, a szurkolók ünnepelték volna csapatot. De kapott, és füttykoncert lett a jutalma. Egyébként izgalmas, változatos mérkőzés volt, egy kis szépséghibával. Az persze már csak nekünk okoz fejfájást, vajon mikor lesz végre csapat ezekből az egyébként jó képességű játékosokból.

VÉLEMÉNYEK:
Szlavko Petrovics, a ZTE vezetőedzője: – Küzdelmes mérkőzésen egy jó csapat ellen szereztünk 1 pontot. Már a szünetben felhívtam játékosaim figyelmét, hogy a saját tizenhatosunkon belül rengeteg párharcot vesztünk el. Nem fogadták meg kritikámat. A Vasas morálisan fölénk kerekedett. Csak saját magunkat okolhatjuk, hogy döntetlennel ért véget a mérkőzés.
Mészöly Géza, a Vasas vezetőedzője: – Büszke vagyok csapatomra, 3-1-es hazai vezetés után is felálltunk a padlóról. Mégpedig úgy, hogy a játékvezető ítéleteivel inkább bennünket sújtott.
Tóth Zoltán, a ZTE játékosa: – Küzdöttünk, hajtottunk, de sajnos, védelmünk sokat bakizott. Így meg kellett elégednünk a döntetlennel.

Tóth András, a Vasas csapatkapitánya:
– Nagyon örülök, hogy első félidei hibámat két góllal sikerült korrigálnom. A döntetlent mindenképpen megérdemeltük.

Tartalom megosztása: