keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Minden rossz, ha a vége rossz

Zalaegerszeg címer
Hírek

Minden rossz, ha a vége rossz

2007 szeptember 03 - hétfő
MTK  –  ZTE  4-1 (1-1)Hidegkúti Nándor-stadion, 1.000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Bede. Asszisztensek: Vámos, Farkas. Góllövők: Urbán (22.), Bori (74.), Kanta (85.), Szabó Á. (90.), ill. Pekics (12.) . Sárga lap: Kulcsár (37.), Bori (75.), ill. Vulin (40.), Máté (41.)MTK: Végh – Rodenbücher, Lambulics, Pintér, Pollák (Szekeres, 27.) – Kulcsár (Bori, 55.), Pátkai, Szabó Á., Pál (Kecskés, 80.) – Kanta, Urbán. Vezetőedző: Garami József.ZTE: Babalj – Dudics, Polgár, Miljatovics, Vulin (Waltner 81.)- Lukács (Meye, 69.), Máté, Davidov (Molnár B., 76.), Koplárovics – Pekics, Diawara. Vezetőedző: Szlavko Petrovics.

Játékosaink vannak, de csapat az még nincs… Időnként mutatós dolgokat is művelünk, de valami hiányzik. Elsősorban azok a gólok, amelyeket mi rúgunk. Bár ennyivel nem voltunk rosszabbak, de ez senkit nem vigasztal. Nem akarunk mindjárt vészharangot kongatni, de azért ennél több kell,  vagy lassan  verjük ki fejünkből álmainkat.

Vélemények:
Dézsi Attila, a ZTE FC Rt. ügyvezetője:  – Fordított helyzetkihasználás, az MTK szinte minden helyzetét értékesítette, mi pedig egy kivételével mindet kihagytuk. Ennek csakis vereség lehet a vége.
Ifj. Mihalecz István, a ZTE pályaedzője:  – Igazolódott a foci örök törvénye, amelyik csapat kihagyja helyzeteit, az bűnhődik. Az utolsó 15 percben megpróbáltunk több csatárral támadni, de sajnos ez is rosszul sült el, újabb gólokat kaptunk.
Koplárovics Béla, a ZTE játékosa:  – Küzdöttünk, hajtottunk, de a helyzetkihasználással ezúttal is gondjaink voltak. Az MTK pedig egyszerűen lekontrázott minket. (Zala-Lap Kft.)

Tartalom megosztása: