keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Pályázati felhívás

Zalaegerszeg címer
Hírek

Pályázati felhívás

2007 augusztus 31 - péntek
Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlése rendeletet alkotott a zalaegerszegi állandó lakcímmel rendelkező újszülött gyermekek, valamint házasságot kötő fiatal párok támogatására. A rendelet alapján minden zalaegerszegi újszülött és első házasságot kötő fiatal pár, amelynek legalább egyik tagja 35 év alatti és legalább egyik tagja zalaegerszegi állandó lakcímmel rendelkezik 10.000,- Ft összegű támogatásban részesül, amit – természetben nyújtott ellátásban – vásárlási utalvány formájában nyújt az Önkormányzat.

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármestere pályázatot hirdet az újszülött gyermekek és a házasságot kötő fiatal párok támogatását szolgáló vásárlási utalványok beváltására.

Az újszülöttek számára juttatott vásárlási utalvány beváltására ajánlatot az újszülöttek részére ruházati és egyéb termékeket (pl. babakocsi, gyermekcipő …) árusító kereskedelmi egységek és a babaápolási termékeket is árusító gyógyszertárak tehetnek.

A házasságot kötők számára ajánlatot a lakás-felszerelési, illetve műszaki cikkeket árusító kereskedelmi egységek, utazási irodák, videózással, fotózással foglalkozó vállalkozások tehetnek.

Az ajánlatnak tartalmaznia kell:
–  az ajánlattevő nevét, címét, telefonszámát, a képviseletére jogosult személy nevét és beosztását,
–  a kereskedelmi egység által forgalmazott termékkör ismertetését,
–  az ajánlattevő nyilatkozatát arról, hogy a vásárlási utalványokat annak bemutatójától névértéken fizetőeszközként elfogadja, az utalványokon szereplő beválthatósági határidőn belül,
–  az ajánlattevő által az utalványok ellenértékének kiegyenlítése során az Önkormányzatnak felajánlott kedvezmény mértékét.

Előnyt élveznek azok az ajánlattevők, akik az Önkormányzat részére az utalványok kiegyenlítése során 8 %-nál nagyobb mértékű kedvezményt biztosítanak.

Ajánlatkérő a pályázat esetleges formai hiányossága esetén egy alkalommal hiánypótlási lehetőséget biztosít.

Az ajánlatkérő a pályázat elbírálásánál és eredményhirdetésénél fenntartja magának azt a jogot, hogy – a pályázati feltételeknek megfelelő – több ajánlattevővel is megállapodást kössön.
Az Önkormányzat a megállapodást a nyertes ajánlattevővel (ajánlattevőkkel) 2 éves időtartamra, 2008. január 1-től 2009. december 31-ig köti.
A megállapodásban az Önkormányzat vállalja, hogy a kereskedelmi egység által beváltott és az Önkormányzathoz havonként benyújtott utalványok ellenértékét számla alapján, annak kézhezvételétől számított 15 naptári napon belül átutalással kiegyenlíti.

Az ajánlatokat zárt, cégjelzés nélküli borítékban „Nemzedékek kézfogása” jeligével ellátva 1 példányban kell benyújtani Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteréhez, Zalaegerszeg, Kossuth L. u. 17-19. címre.

Az ajánlatok benyújtásának határideje: 2007. szeptember 30.

Az ajánlatok elbírálására 2007. október 15-ig kerül sor, amelynek eredményéről az ajánlattevőket a bírálatot követő 5 napon belül írásban értesítjük.

A megállapodás megkötésére az eredményhirdetést követő 10 napon belül kerül sor.

A pályázati felhívással kapcsolatban bővebb felvilágosítás Vinczéné Foga Zsuzsannától kérhető (telefon: 92/502-177, fax: 92/502-101; e-mail: vinczene@ph.zalaegerszeg.hu).

Tartalom megosztása: