keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Tisztes helytállás

Zalaegerszeg címer
Hírek

Tisztes helytállás

2007 július 14 - szombat
Rubin Kazany  –  ZTE   2-0 (1-0)Kazany, 7.000 néző. Labdarúgó UEFA-Intertotó Kupa 2. forduló visszavágó mérkőzés. Játékvezető: Vioral Constantin (román). Asszisztensek: Adrian Vidan, Ionel Popa (románok). Góllövők: Volkov (35. 11-esből), Narde (64.). Sárga lap: Siboya (43.) ill. Tóth Zoltán (24.), Máté (48.), Polgár (59.).Kazany: Kolinko – Szukvadze, Gabriel,  Szinyov, Narde – Sibaya, Rjazancev, Vasziljev,  Noboa – Volkov, Bajramov (Nesterenko 68.).  Vezetőedző:Kurban Bergyijev.ZTE: Pogacsics – Simonfalvi, Polgár, Botis, Kádár (Lukács 34.) – Tóth Z., Bozsik (Horváth A. 78.), Máté, Koplárovics – Waltner, Balázs Zs.(Diawara 61.). Vezetőedző: Szlavko Petrovics.

Sok tétje már nem volt a mérkőzésnek, az egerszegieknek csupán az lehetett a céljuk, hogy emelt fővel jöjjenek haza, elkerülve egy súlyos vereséget. Ez sikerült is,  most már a bajnokságra kell koncentrálni.

Vélemények:
Németh Ottó technikai vezető:  – Fegyelmezetten játszott a csapat. Az első félidő hajrájában ítéltek ellenünk  egy vitatható tizenegyest, Kádár utána rögtön megsérült. A fiuknak volt tartásuk, ezt bizonyítja, hogy Botis sérülését követően tíz emberrel is jól helyt álltak.
Koplárovics Béla, a ZTE játékosa:  – Eleve tartalékosan érkeztünk Kazanyba, nem lehetett más célunk, mint a tisztes helytállás. Úgy érzem, ez sikerült.
Máté Péter, a ZTE játékosa:  – Jól tartottuk magunkat. Az orosz csapat nagyobb játékerőt képvisel, mint mi, ezt a két mérkőzésen be is bizonyította. Nálunk a bajnokság lesz a fontos. (Zala-Lap Kft.)

Tartalom megosztása: