keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Kámán hazatért

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kámán hazatért

2007 június 07 - csütörtök
Sajtótájékoztatót tartott a Zalakerámia ZTE férfi kosárlabda-csapatának vezetése. Dr. Kelemen Péter elnök elsőként az elmúlt évet értékelte.Elmondta, hogy Zalakerámia Zrt. belépésével merészebb célokat tűzhettek a csapat elé.

A hároméves szerződésben foglaltak első lépését teljesítették, az elmúlt idényben a legjobb 8 közé került a kék-fehér együttes. A következő idényben újabb előrelépést terveznek. Tovább szeretnék erősíteni a csapatot, ezért visszaigazolták az Albacomptól Kámán Tamást, a csapat 201 centiméter magas, 28 éves sajátnevelésű bedobóját, aki két évre kötelezte el magát.

Kámán Tamás, aki a magyar válogatott tagja, elmondta, örömmel tért vissza Egerszegre, mivel itt is egyre magasabb célokért lehet küzdeni.

A sajtótájékoztatón még elhangzott, hogy a klub két kiváló légiósának – Bellnek, Miskovicsnak – megtette ajánlatát, válaszukra június végéig várnak. A Zalakerámia ZTE jövőre is csak három külföldi játékos szerződtetését tervezi és továbbra is építeni kíván sajátnevelésű játékosaira. A jelenlegi keretből Simonnak, Bakinak él a szerződése, de a többi magyar játékossal is folyamatosan tárgyal a vezetés. (Zala-Lap Kft., B.I.)

Tartalom megosztása: