keresés a weboldalon

Sportolók a városházán

Zalaegerszeg címer
Hírek

Sportolók a városházán

2007 május 17 - csütörtök
Nagyszerűen szerepelt a 2006-2007-es évi Szuper Ligában Zalaegerszeg város két reprezentáns tekecsapata a ZTK FMVas férfiak bajnokok lettek a ZTE ZÁÉV női együttese pedig ezüstérmes lett. A sikeres sportolókat a városházán fogadta dr. Gyimesi Endre polgármester, aki értékelte bajnokságot.

Elmondta, hogy nemzetközi szinten az elmúlt idényben kicsit gyengébben teljesített a két gárda, a Szuper Ligában viszont maradandót alkotott, sőt az egyéni és páros versenyek során is több érmet begyűjtöttek az egerszegi tekézők. Miután a tekesport a világ élvonalába tartozik, mindenképpen dicséretesnek mondható a két csapat teljesítménye. Az utánpótlásnevelés is jó kezekben van a két szakosztálynál, mivel mindkét ifjúsági együttes aranyérmes lett korosztályában.

A polgármester megköszönte a város mellett a szponzorok támogatását is, hiszen nélkülük nem lehetett volna sikeres a két klub.

A fogadás zárásaként a csapattagok és vezetők átvették a kupákat és az érmeket a polgármestertől. (Zala-Lap Kft., B. I.)

Tartalom megosztása: