keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Locsolkodás helyett hidegzuhany

Zalaegerszeg címer
Hírek

Locsolkodás helyett hidegzuhany

2007 április 07 - szombat
ZTE – Sopron 1-3 (1-2)Zalaegerszeg, 4.000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Arany. Asszisztensek: Tompos, Farkas. Góllövő: Lekics (37.), ill. Feczesin (17., 34., mindkettő büntetőből), Cigan (77.). Sárga lap: Lipcak (31.), Lázár (64.), Rus (74.).ZTE: Lipcak – Kocsárdi, Csóka (Ramadani, 46.), Botis, Máté – Tóth Z., (Nagy L., 46.), Franciskovics (Ljubojevics, 65.), Molnár B., Józsi – Waltner, Lekics. Vezetőedző: Simon Antal.Sopron: Takács – Rus, Radu, Sifter, Dragomir – Korudiev (Lázár, 40.), Fabio, Dancs, Munteanu – Sira (Cigan, 51.), Feczesin (Csontos, 77.). Vezetőedző: Dario Bonetti.

Még azok is a körmüket rágták az idegességtől, akik soha nem tettek ilyet. A ZTE támadott, hajtott a mérkőzés nagy részében, de csapatként nem funkcionált. A Sopronnál lehetett látni, hogy mit akar játszani, s a játékosok az elképzelt taktikát be is tartották. A hazaiak meg a betömörült védelemmel szemben nem sok mindent tudtak kezdeni. Ráadásul több játékos formán kívül játszott, talán csak Molnár B. mezőnymunkája és Lekics gólratörő játéka volt a kivétel ez alól. Sürgősen rendezni kell a sorokat, rendet tenni a fejekben, mert egyébként kevés örömünk a húsvét utáni hetekben.

Vélemények:
Simon Antal, a ZTE vezetőedzője: – Nagyon balszerencsés mérkőzést játszottunk, de ilyen is van a futballban. Rúgtunk 3 kapufát, helyzeteink adódtak, mégis az ellenfél nyert.
Dario Bonetti, a Sopron vezetőedzője: – Tudtam, hogy nehéz mérkőzés vár ránk Zalaegerszegen. Játékosaim viszont minden szempontból, lelkesedésben, taktikában egyaránt felülmúlták a ZTE-t.
Kocsárdi Gergely, a ZTE játékosa: – Nagyon szerencsétlen találkozót játszottunk, az ellenfelünknek minden sikerült, nekünk semmi. Úgy vélem, a büntetők megfogtak bennünket, utána hiába mentünk előre, nem tudtunk fordítani. Nem mindig a jobbik csapat nyer.
Darko Ljubojevics, a ZTE játékosa: – Rngeteg helyzetünk volt, ezeket elhibáztuk. A Sopron viszont kevés lehetőségét jól használta ki és értékes 3 pontot szerzett. (Zala-Lap Kft., B. I.)

Tartalom megosztása: