A Méry-Pékség Ady utcai üzletében
– Az „Új Palini-Hús” Rt. egyedi és minőségi termékek gyártására specializálódott élelmiszer-ipari vállalat, amely Nagykanizsán üzemel 1940 óta – tájékoztatott Hodola Richárd, a húsipari vállalkozás ügyvezető igazgatója. – Úgy gondolom, a tulajdonosváltás és az ezt kísérő együttműködés jelentős lendületet ad cégünk fejlődésének is. Társaságunk eddig is folyamatos fejlesztésekkel igyekezett lépést tartani a kor egyre változó és növekvő igényeivel; a beruházásoknak köszönhetően az „Új Palini-Hús” Rt. műszaki, technológiai lehetőségeit tekintve felveheti a versenyt akár a nagyüzemekkel is. Ugyanakkor stratégiánkban mindig előnyt élvezett a minőségi termékek előállítása a tömeggyártással szemben. A hatósági előírások messzemenő teljesítésén túl társaságunk elkötelezett az egészséges táplálkozási igények nagyfokú kielégítésében. Cégünk kizárólag saját vágású hazai sertésekből, ellenőrzött alapanyagokból dolgozik. A magas minőséget az Európai Unióban elfogadott HACCP minőségbiztosítási rendszer garantálja.
Hodola Richárd elmondta, termékeiket az teszi igazán különlegessé és különbözővé a többi húsipari cég készítményeitől, hogy gondosan válogatott alapanyagokból sajátos, tradicionális fűszerezéssel készítik. Az egyediség továbbá abban a hagyományőrző technológiai eljárásban is rejlik, amelynek során termékeiket bükkfán füstölik. Mindez együttesen adja a palini termékek összetéveszthetetlen egyedi ízét, házias jellegét. A beruházással kapcsolatban elmondta még, várhatóan augusztusban kezdi meg működését az új húsüzem, amely európai uniós jogosítvánnyal és exportjoggal rendelkező üzem lesz. Ezenfelül a jelenlegi 50 fő helyett 70-100 embernek biztosít majd munkalehetőséget Nagykanizsa vonzáskörzetében.
S hogy miért érdemes betérni az Ady utcai üzletbe: egyebek között füstölt párizsi, az abszolút egyedülálló füstölt olasz felvágott, nyári turistafelvágott, valamint rakott hús és rakott szalonna áll a fogyasztók rendelkezésére.
Tartalom megosztása: