keresés a weboldalon

Díjazták a legszebb virágos előkerteket

Zalaegerszeg címer
Hírek

Díjazták a legszebb virágos előkerteket

2024 július 16 - kedd

Átadták a Legszebb virágos előkert nevű pályázat díjait. A Gyöngyvirág Nyugdíjas Egyesület által tavasszal meghirdetett versenyen 11-en vettek részt. A díjátadó előtt Luxné Vincze Judit professzor emerita, „Boomerek és zoomerek” címmel tartott előadást.

Ságodban a tiszta környezet, és annak védelme kiemelten fontos, így a helyi egyesületek több alkalommal szemétgyűjtést szerveztek. A településrész rendbetételénél a lakókat is bevonták a programba.

A kezdeményezésből hagyományt szeretnének teremteni. Az ötletgazdák remélik, hogy jövőre még többen csatlakoznak a versenyhez.

Zsűrizésre a Városgazdálkodási Kft. munkatársait kérték fel. Döntésük szerint a legszebb virágos előkertet Fábián Imréné gondozza, második Szarka Mihályné, míg a harmadik helyezett Csahók Józsefné lett. A dobogósok vásárlási utalványokat és orchideát kaptak, a többi induló levendulatővel térhetett haza.

Fábián Imréné elmondta: idén a hortenziák és a virágzó kaktuszok a kedvencei. A nyereményből magastörzsű rózsákat és illatos liliomot vásárol majd.

K.A./B.P.


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: